Mergi direct la conținut »
TRAGEDIE / Fotbalistul de la ”U” Cluj decedat în accident făcuse o faptă bună!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > TRAGEDIE / Fotbalistul de la ”U” Cluj decedat în accident făcuse o faptă bună!

TRAGEDIE / Fotbalistul de la ”U” Cluj decedat în accident făcuse o faptă bună!

Fotbalistul Simon Szilard, jucătorul de 22 de ani de la ”U” Cluj” decedat, sâmbăta trecută (DETALII AICI), într-un accident auto (a intrat sub un TIR), a murit pe fondul oboselii. Tânărul a murit vrând să facă o faptă bună. El a condus din Germania până acasă, pentru a-și ajuta un văr.

Fotbalistul ar fi mers până în Germania, pentru a-l aduce acasă, la Aiud, pe vărul său, care era în depresie și avea gânduri sinucigase. Simon s-a dus cu mașina până în Germania, l-a luat pe vărul său și l-a adus acasă și apoi a pornit spre Cluj. Accidentul s-a produs la câțiva kilometri de casă, la urcare pe Dealul Feleacului. 

Conducerea clubului ”U” Cluj este în stare de șoc. ”Era un caracter deosebit. Viața asta este nedreaptă. Am fost șocat să aud. Am înțeles că a mers în Germania, unde varul său avea ceva probleme. Știu că făcea parte din grupa 1992 și era un fundaș central cu calități rare. A venit la mine când a avut o accidentare si l-am îndrumat spre un doctor.

De atunci, am ținut legătura. N-a avut noroc sa ajungă fotbalist. Avea și mici probleme cardiace. Dupa ce și-a terminat junioratul, a intrat la Facultatea de Medicină. Vreo 2-3 ani a jucat la „U” Cluj. E o mare tragedie. Știu ca avea un copil de cinci luni și urma să  se căsătorească”, a povestit Marius Popescu, legendă a ”șepcilor roșii”, pentru stiridecluj.ro.

 

Close
Închide
  Close