MENIU CAUTĂ
08 Ian. 2016 19:51

După ce a refuzat Steaua, Marica se duce unde a mai fost! ^Revine atacantul la o formă sportivă decentă, pentru a prinde lotul pentru Euro?

Distribuie

Getafe, locul 13 în campionatul de fotbal din Spania, după 18 etape, va fi, cel mai probabil, următoarea destinație a lui Ciprian Marica, ultima oară la Konyaspor. Atacantul a mai jucat la Getafe, în sezonul 2013/2014, marcând șase goluri.

Getafe a reușit să-l transfere pe mijlocașul Angel Lafita la Al Jazira, Emiratele Arabe Unite, și astfel i-a făcut loc lui Ciprian Marica. Acum, președintele Angel Torres vrea să-l aducă pe român înapoi, pe Coliseum Alfonso Perez.

Dacă revine pe teren, Ciprian Marica și-ar putea asigura locul la Euro 2016. Iordănescu are nevoie de atacant și-l așteaptă cu brațele deschise. 70 de meciuri și 25 de goluri are Marica la națională. A fost în lotul pentru Euro 2008, dar n-a jucat deloc, refuzând să intre pe teren în ultimul meci din grupă, cu Olanda.

3
români vor avea, în primele două divizii din Spania, dacă Marica va semna cu Getafe. Antrenorul Costel Gâlcă, la Espanyol, și atacantul Florin Andone, la Cordoba (liga secundă)

Loading...
Comentarii