Mergi direct la conținut »
Ipoteză-șoc în cazul baschetbaliștilor americani înjunghiați la Brăila: ”Parcă erau drogați! Oricum, beți erau”
Sport Libertatea > Sport > Ipoteză-șoc în cazul baschetbaliștilor americani înjunghiați la Brăila: ”Parcă erau drogați! Oricum, beți erau”

Ipoteză-șoc în cazul baschetbaliștilor americani înjunghiați la Brăila: ”Parcă erau drogați! Oricum, beți erau”

Ipoteză-șoc în cazul baschetbaliștilor americani înjunghiați la Brăila: ”Parcă erau drogați”. Interlopul ”Dasaev” s-a predat! El a fost reținut. I-a înjunghiat pe cei doi baschetbaliști americani la Brăila și se consideră victimă

Daniel Gabriel Husein, zis ”Dasaev”, a ajuns in spatele gratiilor, fiind acuzat de tentativă de omor, port si folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice. Dasaev, 41 de ani, va sta la ”răcoare” cel puțin 24 de ore, instanța urmând să hotărască, azi, dacă va admite sau nu propunerea de arestare preventivă, informează debraila.ro.

Interlopul, pe numele căruia fuseseră emis un mandat de aducere încă de duminica seara, s-a prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunal, luni dimineața, însoțit de doi avocați.

”Am sunat-o pe avocata. Nu se poate asa ceva ce se vorbește. Am zis să mergem să clarificăm lucrurile! Dacă eu sunt vinovat de ceva, aresteaza-mă…”

Dasaev, spun procurorii, i-ar fi injunghiat pe cei doi baschetbaliști americani de la ”Cuza Sport” pe terasa ”The Music Pub”.

”Eu nu am avut cuțit”

”Sportivii erau în zona băii și nu lăsau pe nimeni să treacă. Mi-am cerut dreptul să trec, ei erau beți și se certau cu altcineva. Cred că au zis că sunt cu ceilalți si au răspuns cu lovituri. Eu nu am avut cuțit. Altcineva care a intervenit în bătaie poate a avut cuțit. Eu nu beau, nu fumez, nu mă droghez. Ei s-au bătut cu mai multe persoana, nu doar cu mine. Au sărit 4-5 sportivi pe mine și am ripostat. Eu am fost cel bătut. Eu cred că am lovit de vreo 10 ori și am primit vreo 200-300 de lovituri. Lumea să înțeleagă că eu am fost victima, eu am fost batut”, a explicat barbatul, citat de debraila.ro.

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

Dasaev mai sușține că nu îi cunoaște pe cei care au fost implicați în bătaia generală de la ”The Music Pub”.

Polițistii cauta incă opt persoane, care, în noaptea de sambătă spre duminică, ar fi participat la sângerosul atac.

”Nu stiu cine sunt. Cred că au fost cei de lângă mese, pe acolo. Poate au fost deranjați sau s-or fi luat de iubitele lor, nu știu… Ei se fugăreau cu alții, aruncau unii în alții, parcă erau drogați. Eu n-am treaba cu ei că-s negri, asta trebuie scoasă din ecuație. Am prieteni negri, am stat în Italia, in Spania, am și aici. Au intervenit și altii, cu alții s-au fugărit. A fost ceva foarte spontan”, a continuat sursa citată.

VIDEO EXCLUSIV / Cătălin Ștefănescu, antrenorul baschetbaliștilor americani: ”A vrut să-l ucidă pe Bowie”

Close
Închide
  Close