Mergi direct la conținut »
Jocurile Olimpice. Săritoarea în apă Ingrid de Oliveira și-a dat colega afară din cameră ca să facă sex
Sport Libertatea > Sport

Jocurile Olimpice. Săritoarea în apă Ingrid de Oliveira și-a dat colega afară din cameră ca să facă sex

Ingrid de Oliveira (20 de ani), componentă a echipei de sărituri în apă în Brazilia, este protagonista unui megascandal la Jocurile Olimpice. Pentru că avea chef să facă sex cu un caiacist, sportiva a dat-o afară din cameră pe Giovanna Pedroso (17 ani), colega ei de echipă, sfârșind exclusă din lotul țării gazdă.

Ingrid de Oliveira și Giovanna Pedroso au reușit un rezultat foarte bun la Jocurile Olimpice: calificarea în finala de sărituri în apă de la trambulina de 10 metri. Numai că cele două brazilience au pregătit diferit lupta pentru medalii. Dacă mintea și corpul Giovannei Pedroso erau setate pentru marea întrecere, mintea și corpul lui Ingrid de Oliveira încercau să facă față unei pofte subite de… sex!

Toda mulher leva um sorriso no rosto e mil segredos no coração ???

A photo posted by ƗŇǤŘƗĐ ØŁƗV€ƗŘΔ (@ingrid.oliveira96) on

Pentru că dorința a fost prea mare, Ingrid de Oliveira a decis că nu există decât o soluție pentru a se “răcori”: a dat-o afară din camera din Satul Olimpic pe Giovanna Pedroso, reușind să-și facă rost astfel de câteva zeci de minute fierbinți în compania caiacistului Pedro Goncalves. Giovanna Pedroso n-a îndurat afrontul și i-a dezvăluit totul antrenorului, care a decis ulterior excluderea “păcătoasei” din echipă, după disputarea finalei.

“De patru ani aștept să particip la Jocurile Olimpice, iar ea a preferat să se distreze și să mă dea afară din cameră, în acest scop”, a declarat Giovanna Pedroso, citată de O Globo. “Oricine poate greși”, a replicat Ingrid de Oliveira. Noaptea de sex și-a pus amprenta pe evoluția perechii De Oliveira-Pedroso, care a terminat pe ultimul loc finala de sărituri în apă de la trambulina de 10 metri. 

Primeiro dia na vila ???? Ps: Tá tudo tranquilo tá tudo favorável ??

A photo posted by ƗŇǤŘƗĐ ØŁƗV€ƗŘΔ (@ingrid.oliveira96) on

Close
Închide
  Close