Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Liviu Antal, mașină de goluri în Lituania. ”Dubla” românului a calificat echipa sa în finala Cupei

Liviu Antal, mașină de goluri în Lituania. ”Dubla” românului a calificat echipa sa în finala Cupei

Liviu Antal, mașină de goluri în Lituania. ”Dubla” românului a eliminat campioana din sferturile de finală ale Cupei. Antal și-a calificat echipa în finală.

De Daniel Conțescu,

ACTUALIZARE 15 septembrie. Liviu Antal, 29 de ani, continuă să impresioneze în Lituania. Românul a marcat o nouă „dublă”, iar Zalgiris Vilnius s-a calificat în finala Cupei Lituaniei. În semifinale, Vilnius Zalgiris a învins cu 3-0 pe terenul lui Kauno Zalgiris, un meci în care mijlocașul român a marcat în minutele 11 şi 62, continuându-și astfel forma fabuloasă pe care o traversează în acest sezon. Celălalt gol a fost marcat de Malec, în minutul 30. Astfel, Antal are în acest moment 23 de goluri înscrise pentru Zalgiris pe parcursul acestei stagiuni, 17 dintre ecestea fiind realizate în campionat. Celelalte reușite au venit în Cupa Lituaniei, dar și în preliminariile Europa League.

Mijlocașul Liviu Antal joacă la Zalgiris Vilnius din iunie 2017, după ce şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj.

——–

Antal, campion cu Oțelul Galați, a punctat în minutele 10 și 61, prima dată din lovitură de la 11 metri. Formația lui, Zalgiris, s-a impus cu 4-1, în deplasare, în fața echipei Suduva, deținătoarea titlului în țara baltică.

Liviu Antal (29 de ani) a ajuns la 23 goluri înscrise în acest sezon pentru Zalgiris Vilnius, care sunt pe 2 în campionat, la două puncte de liderul Suduva.

Antal are 17 goluri însrise în campionat, fiind detașat lider al golgheterilor. Următorul clasat, brazilianul Marcos, are doar 8 goluri.