Maradona, jenat de prestația Argentinei la Cupa Mondială: “Messi n-are cui să dea o pasă!”

Diego Maradona a ajuns din nou pe un pat de spital. A suferit o hemoragie gastrică

Argentina a dezamăgit la Cupa Mondială din Rusia. Sudamericanii s-au calificat cu emoții în optimi, după un meci decisiv cu Nigeria (2-0), fază în care au fost învinși cu 4-3 de Franța, viitoarea campioană.

Parcursul scurt, dar mai ales jocul Argentinei l-au dezamăgit pe marele Diego Armando Maradona, considerat de mulți cel mai bun fotbalist din istorie. ”Mi-a fost jenă de felul în care s-a prezentat naționala noastră. A fost foarte trist să vezi echipa orbecăind pe teren, fără nici o idee”, a declarat campionul mondial din 1986, citat de The Sun.

Nu l-a impresionat nici o echipă

Singurul fotbalist căruia Maradona i-a găsit scuze a fost Lionel Messi. ”Lui Messi i se rupe inima că n-are cui să dea o pasă”, a opinat El Pibe DOro”. În altă ordine de idei, argentinianul nu a fost impresionat de jocul niciunei echipe de la Cupa Mondială. ”Nici o formație nu ne-a surprins. N-am văzut nici o mutare strategică. Am văzut aceleași lucruri pe care le poți vedea la sfârșitul fiecărei săptămâni, când joacă echipa preferată”, a afirmat Maradona.

Mai multe articole