Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Mihaela Buzărnescu, prima declarație după accidentarea teribilă din meciul cu Svitolina
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > EXCLUSIV / Mihaela Buzărnescu, prima declarație după accidentarea teribilă din meciul cu Svitolina

EXCLUSIV / Mihaela Buzărnescu, prima declarație după accidentarea teribilă din meciul cu Svitolina

Mihaela Buzărnescu, prima declarație după accidentarea teribilă din meciul cu Svitolina.

De Daniel Conțescu,

Mai mult speriată decât suferindă, după ce a părăsit în cărucior partida cu Elina Svitolina, din turul doi de la Montreal, ca urmare a unei accidentări la glezna dreaptă, sportiva aflată pe locul 20 WTA a trimis un mesaj celor din țară.

„Mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la mine. Mâine voi afla mai multe”, a scris jucătoarea, într-un mesaj trimis pe Whattsap pentru „Libertatea”.

În meciul cu Svitolina, la scorul 3-4, în setul decisiv, Buzărnescu s-a prăbușit pe suprafața de joc urlând de durere, după ce nu s-a putut coordona. A aluncat și a călcat strâmb. 

Conform postului TV Digi Sport, Mihaela nu ar avea niciun os fracturat, dar prezintă leziuni la nivelul ligamentelor de la glezna dreaptă. Nu se cunoaște, încă, perioada de indisponibilitate, dar situația pare să fie sub control.

„Am fost șocată să o văd cu asemenea dureri. Nu știam ce să fac pentru a o ajuta. E cea mai gravă accidentare pe care am văzut-o în carieră. Glezna creștea și se înroșea”, a spus, la final, Elina Svitolina, locul 5 WTA, care a sărit imediat în ajutorul rivalei sale, chiar pe teren.

Citește și:

Mihaela Buzărnescu – Elina Svitolina, în turul II de la Montreal. Miki a abandonat, după o accidentare gravă / VIDEO

Close
Închide
  Close