Mihai Stoica i-a declarat război consilierului federal Andrei Vochin. Nu-și mai vorbesc din martie 2014 / EXCLUSIV

Andrei Vochin (stânga) e consilierul lui Răzvan Burleanu

Mihai Stoica i-a declarat război consilierului federal Andrei Vochin. Nu-și mai vorbesc din martie 2014.

Oficialul stelist l-a atacat cu ”manta” pe Vochin, după dezastrul de la echipa națională. Se știe că Vochin este cel care l-a propus pe Daum și a insistat pentru aducerea acestuia la cârma tricolorilor.

”Du-te acasă, glumă proastă! Și ia cu tine și «inteligenții» care te-au adus de nicăieri!”, a notat Mihai Stoica pe un site de socializare. Unul dintre ”inteligenți” este chiar Vochin, mâna dreapta a președintelui Răzvan Burleanu, căruia Stoica refuză să-i scrie numele!

Mihai Stoica și Andrei Vochin erau ca frații, zvonindu-se că ar fi și rude. Se întâmpla pe când primul era conducător la Oțelul, apoi la Steaua, iar celălalt era jurnalist. Se spune că MM făcea acvariu din portbagajul jurnalistului, pe când acesta își făcea veacul, în calitate de cronicar, la meciurile de acasă ale gălățenilor.

Știa Vochin despre arestarea lui MM?

Brusc, relațiile celor doi s-au răcit, iar Stoica îl bănuiește pe Vochin că ar putea fi”ofițer acoperit”, fie s-a ”aliniat” noilor ordine care domină structura federală ce l-a ”racolat”:

”Cu o săptămână-două înainte să fiu arestat (n.r. – 4 martie 2014, cu o zi înaintea înscăunării lui Burleanu și a echipei lui, din care face parte și Vochin), Andrei nu mi-ai mai răspuns la telefon. Asta m-a făcut să cred că el a vrut să se rupă de mine, pentru că știa că voi fi arestat. Altfel, nu înțeleg de ce s-a delimitat, nu-i greșisem cu nimic”, le-a spus Mihai Stoica unor apropiați.

Nu este singurul care susține că arestarea celor din ”Dosarul Transferurilor” era cunoscută. Tatăl lui Gică Popescu s-a dus în mormânt cu un secret. Bătrânul ar fi mărturisit, înainte de a se stinge, că a primit mesajul: ”Spune-i fiului dumitale să se retragă din cursa pentru FRF, dacă vrea să nu fie arestat”. Popescu senior n-a mai apucat să ofere detalii despre cine i-a trimis mesajul.

Mai multe articole