Mergi direct la conținut »
Momente emoționante cu Simona Halep din culise. Campioana de la Roland Garros s-a bucurat ca un copil în brațele părinților / VIDEO
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Momente emoționante cu Simona Halep din culise. Campioana de la Roland Garros s-a bucurat ca un copil în brațele părinților / VIDEO

Momente emoționante cu Simona Halep din culise. Campioana de la Roland Garros s-a bucurat ca un copil în brațele părinților / VIDEO

Momente emoționante cu Simona Halep din culise. Campioana de la Roland Garros s-a bucurat ca un copil în brațele părinților săi, după festivitatea de premiere.

Simona Halep, numărul unu mondial, a câştigat, sâmbătă, primul său titlu de Mare Şlem, după ce a învins-o pe americanca Sloane Stephens în finala de la Roland Garros, cu 3-6, 6-4, 6-1.

Halep (26 ani) a obţinut victoria după două ore şi 3 minute în faţa numărul 10 mondial (25 ani), la a patra sa finală de Mare Şlem, a treia la Roland Garros, după cele din 2014 şi 2017, şi a doua din acest an, prima pierdută în faţa danezei Caroline Wozniacki la Australian Open.

Halep va primi pentru succesul său de la Roland Garros 2.000 de puncte WTA şi 2,2 milioane euro, iar Stephens s-a ales cu 1.300 de puncte şi 1,12 milioane euro.

Titlul Simonei Halep la Roland Garros vine la 45 de ani după ce Ilie Năstase câştiga la Paris şi la 40 de ani de la cel al Virginiei Ruzici.

.

”Sunt mândru că fata mea a ajuns să reprezinte o țară întreagă pe glob. Visul a devenit realitate. Am câștigat un Grand Slam, și ne dorim să urmeze și altele”, a declarat Stere Halep.

”Nu am cuvinte să vă spun ce simt, dar le doresc tuturor mamelor ce am simțit eu aici. Simona a devenit o jucătoare completă”, a spus mândră Tania Halep.


Citește și: VIDEO/ Ce face un primar când i-a plecat jumătate de comună la muncă în străinătate. Interviu cu Anton Anti, primarul din Butea, Iași

 
 
Close
Închide
  Close