02 Iul. 2015 08:43

Oltenii, bătuți de campioana Bulgariei. Urmează un test tare, cu Dinamo Kiev

Distribuie

CS U Craiova a avut parte de un antrenament bun în compania campioanei Bulgariei, fiind întrecută la limită, 0-1, într-un meci stagiul din Austria.

În multe momente ale jocului de la Uttendorf, alb-albaștrii au fost peste adversarii lor, notează csuc.ro.  În minutul 30, Hergheligiu afost busculat în careu de portarul advers: penalty! Își asumă execuția Bawab, însă portarul ghicește colțul și cu vârful degetelor o deviază în corner! În finalul reprizei, este în prim-plan Tîrnăcop, cu un șut înșelător, pe ”scurt”.

În startul reprizei secunde, Bawab a avut două șuturi periculoase, unul deviat în corner, celălalt pe lângă. Dincolo, Straton scoate miraculos, de sub bară. Antrenorii schimbă liniile, iar o minge pierdută la 30 de metri se dovedește fatală: Chunchuka, deși talonat îndeaproape de Avrămia, găsește breșa spre plasa porții craiovene; 0-1!

Sorin Cârțu și Emil Săndoi au început cu Bălgrădean – Achim, Acka, Popov, Vătăjelu – Băluță, Mateiu, Tîrnăcop, Rocha – Bawab, Hergheligiu. La pauză a intrat Straton, iar în minutul 66 Curelea, Ferfelea, Briceag, Bancu, Dumitraș, Cârstea și Kay. În minutul 71, staff-ul tehnic a operat și ultimele modificări, introducându-i pe Mazarache, Avrămia și Sin.

La bulgari, Cosmin Moți a fost titular. Andrei Prepeliță, noul jucător al lui Ludogoreț, a văzut meciul din tribună.

Craiova va întâlni Dinamo Kiev, dublă câștigătoare a Cupei Cupelor și una dintre cele mai puternice echipe ale Europei. Joi, de la ora 18:30 (19:30, ora României), echipa olteană va înfrunta Dinamo Kiev, în ultimul test din Austria. Partida se va disputa în localitatea Schwaz.

Loading...
Comentarii