N-o mai interesează România! Sorana Cîrstea, niciun mesaj pentru echipa de Fed Cup

epa06863602 Sorana Cirstea of Romania returns to Evgeniya Rodina of Russia during their second round match at the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis Club, in London, Britain, 04 July 2018 EPA-EFE/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES

Prestația jalnică avută sâmbătă de Mihaela Buzărnescu la Rouen, dar și în cele două jocuri de simplu de la Ostrava (n-a luat set contra cehoaicelor, dar a încasat o primă egală cu a colegelor, 20.000 de euro) a declanșat discuții aprinse pe forumuri. Mulți regretă absența din echipă a Soranei Cîrstea, care era o soluție de luat în seamă pentru proba de simplu.

Retrasă din echipa de Fed Cup, nemulțumită că este pusă să bată din palme la jocurile României, dar și aflată în ”război rece” cu Simona Halep, ”Sori” traversează o perioadă bună pe zgură, fiind una dintre cele patru fete din România acceptate direct pe tabloul principal la Roland Garros.

Sportiva născută la Târgoviște a trecut un tur la simplu, la turneul de la Lugano, și a câștigat finala de dublu, unde a făcut pereche cu Andreea Mitu.

Revenită în țară după periplul elvețian, Sorana a ignorat complet echipa de Fed Cup, focusându-se pe următoarea competiție, cea la Istanbul.

N-a postat pe rețelele sociale niciun mesaj de încurajare pentru fete, măcar unul de complezență, semn c-o lasă indiferentă soarta echipei din care până nu de mult făcea parte.

Sorana, la sala de forță

Mai multe articole