De Ciprian Iana,

În partida de la Praga care a contat pentru grupele din Liga Campionilor, internaționalul român a fost schimbat în minutul 77, la scorul de 1-2, de Husbauer.

În cele 77 de minute cât a fost pe teren, Stanciu a oferit o pasă de 40 de metri, către Masopust, care i-a trimis apoi lui Boril și acesta a marcat golul Slaviei.

„Este un sentiment plăcut. Nu mulți jucători au ocazia să înfrunte Barcelona, să înfrunte acești jucători uriași”, a spus, după meci, Stanciu.

Acesta a adăugat: ”În special Messi, care cred că e cel mai bun jucător din istorie. Este fantastic să îl vezi pe teren și să intri în dueluri cu el, să încerci să îi iei mingea”.

Nicolae Stanciu (centru) este titular la Slavia Praga / FOTO: EPA

Stanciu a rămas impresinoat însă de întreaga echipă catalană. ”Dar nu cred că este vorba doar despre el. Au o echipa fantastică, cu jucători foarte buni, iar pentru următorul meci, ar trebui să ne concentrăm să îi oprim pe toți”, a conchis Nicolae Stanciu.

Internaționalul român a fost considerat de cotidianul L’Equipe unul dintre cei mai bun jucători ai Slaviei Praga, primind nota 7, la fel ca și colegii săi
Lukas Masopust și Jan Boril.

Citeşte şi:

Cristina Neagu, alături de Mihai Leu, la finala Super Rally de la București

Poliția Prahova, răspuns pentru Libertatea, despre dosarul penal întocmit pe numele asistentului medical de la CSM Ploiești acuzat de agresiune sexuală

Semnal de alarmă tras de Ion Țiriac, invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe gsp.ro: „Treziți-vă, că suntem dispăruți!”

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase