MENIU CAUTĂ
28 Iul. 2018 15:17

Nicolae Stanciu a recunoscut: ”Nu am mai trecut prin așa ceva până acum!”

Distribuie

Nicolae Stanciu a recunoscut: ”Nu am mai trecut prin așa ceva până acum!”. Colonia românească de la Sparta Praga - Nicolae Stanciu, Florin Niță, Alex Chipciu și Bogdan Vătăjelu - trece prin momente delicate.

Sparta a fost umilită de mult mai modesta Spartak Subotica, în turul II preliminar din Liga Europa, scor 2-0. Antrenorul Pavel Hapal a fost îndepărtat de la echipă.

Nicolae Stanciu a recunoscut că echipa se află într-o pasă foarte proastă, cum el n-a mai prins în toată cariera lui.

Nicolae Stanciu a recunoscut: „A fost dezastru total!'

„Este o situație dificilă. Meciul din Serbia a fost un dezastru total, nu cred că am mai trecut prin așa ceva până acum. Pentru mine, a fost unul dintre cele mai slabe meciuri din carieră. Nu neapărat pentru mine, personal, ci că echipa.

Vreau să le cer iertare fanilor care ne-au însoțit și ne-au susținut. Le înțeleg supărarea și vom încerca să jucăm mai bine cu Jablonec și la returul cu Subotica.

Îmi pare rău că antrenorul Hapal și-a pierdut postul după acest meci. Noi, jucătorii, am intrat pe teren și am pierdut, iar din nefericire el plătește pentru evoluția noastră slabă”, a declarat Stanciu, pentru site-ul oficial al clubului.

Sparta joacă returul cu Subotica pe 2 august, la Praga. Dacă se va califica mai departe, echipa pragheză va da piept cu Brondby Copenhaga.


Citește și: REPORTAJ/ Gabriela Moise este șefă de promoție și va îmbrăca în curând haina de jandarm: „Nu-mi place să-mi planific viitorul în detaliu, ci să mă surprindă’

Citește mai multe despre NICOLAE STANCIU, Liga Europa și sparta praga pe Libertatea.

Comentarii