Pamela Anderson s-a despărțit de Adil Rami. Ce a făcut cu inelul primit de la campionul mondial

Pamela Anderson s-a despărțit de Adil Rami. Ce a făcut cu inelul primit de la campionul mondial

Pamela Anderson s-a despărțit de Adil Rami. Ce a făcut cu inelul primit de la campionul mondial. Pamela Anderson, 51 de ani, i-a dat papucii lui Adil Rami (32 de ani) după o relație de un an.

Cu câteva zile în urmă, Adil Rami a cerut-o de soție. Pamela Anderson n-a vrut să se lege la cap și i-a dat papucii. Ea a părăsit deja casa în care locuiau, dar n-a plecat din Franța, unde va participa la emisiunea „Dancing with the stars”. Site-ul TMZ a anunțat că Pamela i-a dat inelul pe care l-a primit de la Adil fiului ei Brandon.

Pamela Anderson s-a despărțit de Adil Rami. A vrut să-l vadă mai mult lângă copii

Pamela Anderson a decis să-i dea papucii lui Adil Rami, după ce a observat că acesta își neglija copiii dintr-o căsnicie anterioară cu Sidonie Biemont.

Adil Rami

„Pamela are impresia cu Adil nu petrece destul timp cu copiii lui. Ea a decis să iasă din viaţa lui, pentru ca el să fie mai mult alături de copii”, a explicat un prieten al cuplului citat de cei de la „Page Six”.

În vârstă de 51 de ani, canadianca are și ea doi copii – Brandon (20 de ani) și Dylan (19 ani) -, din căsătoria cu Tommy Lee.

Ea a devenit cunoscută după rolul din serialul ”Baywatch”, dar și după aparțiile în alte câteva seriale de succes, precum ”Meşterul casei/ Home Improvement” şi ”V.I.P.”.

Pamela Anderson a fost prezentă la mai multe meciuri ale echipei Franţei la Cupa Mondială din Rusia, dar şi la partide ale formaţiei Olympique Marseille, pentru a-l urmări pe viu pe puternicul fundaș central.


CITEȘTE ȘI: Povestea de groază a fetei care a reușit să scape de furia criminalei de la metrou. Magdalena Șerban a împins-o de trei ori în timp ce trenul intra în stație

Mai multe articole