17 Feb. 2016 14:07

Agențiile nu comentează faptul că oficialii pariază în draci pe meciuri din Liga 1. Șumudică a fost prins în ofsaid cu casa soției!

Distribuie

Casele de pariuri off-line și on-line nu suflă o vorbă despre faptul că oficiali din fotbal (fotbalistul Mihai Costea și antrenorului Marius Ninel Șumudică au fost prinși în ofsaid evident) pariază bine mersi, de parcă le-ar conveni să fie înșelate.

Totuși, presată, Asociația Romanian Bookmakers informează, prin intermediul ”Gazetei Sporturilor”, că soția antrenorului Marius Ninel Șumudică a deținut o afacere cu o casă de pariuri, în 2005.

Fostul jurnalist de sport Doru Gheorghiu, director executiv la Romanian Bookmakers, cea mai mare organizație a operatorilor de pariuri off-line, a dat detalii:

“Ne-am interesat și am aflat că, în 2005, soția domnului Șumudică, printr-o firmă de-a dânsei, a încheiat un contract cu un operator de pariuri offline să funcționeze în domeniu, prin franciză. Este vorba despre Galaxy Bet. A deschis o agenție ce funcționa sub umbrela operatorului care deținea licență, cam un an, timp în care avea un comision de 15 la sută. Apoi a renunțat. La scurt timp, inclusiv Galaxy Bet a dispărut de pe piață”. Asociația amintită are în subordine doar case de pariuri off-line. Cele on-line sunt adunate în altă organizație.

Comisia de Disciplină a FRF  îl va audia azi pe tehnicianul liderului, acuzat că a mizat în ultimele luni la pariuri, pe un cont personal, deschis la un operator on-line.

Loading...
Comentarii