După acest tur de campionat, în cele trei serii din liga secundă cele mai mari șanse de a promova direct în primul eșalon le-au cei de la Specialii (Liga a 2-a C), echipa compusă din mai mulți jurnaliști, și Young Boys (Liga 2A).

Spectacolul fotbalistic este la el acasă pe Smart Arena din Militari, acolo unde se înfruntă în campionatul de minifotbal pentru amatori cele 65 de echipe înscrise în acest sezon la Victory Cup.

Până în acest moment în primele două ligi s-au scurs 13 etape, iar în cea de a treia doar cinci.

Cea mai constantă formație, dar și cea mai valoroasă după prima parte a sezonului în prima ligă este Ludicom Art. Liderul, al cărui manager-jucător este Marin Vasile, și care îl are în componența sa și pe cel care l-a impresionat până și pe marele Neymar, în vara trecută, Silviu Radu, se află la opt puncte în fața echipei la care evoluează Petre Marin, Ghionea, Paraschiv, Bogdan Pătrașcu sau Stelian Stancu.

România, campioană mondială la fotbal la Neymar Jrs Five, după ce a învins în finală echipa Angliei / VIDEO

 

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”UEFAtasticii” mai au însă timp să recupereze pentru că au mai rămas alte 13 etape de disputat.

În Liga a doua, Specialii, formația la care evoluază mai mulți jurnaliști, este printre cele mai constante în acest sezon, alături de Young Boys. La Specialii liderul echipei este Nicolae Constantin, un fost fotbalist care a făcut istorie pentru Rapid în sezonul 2005-2006, atunci când formația lui Răzvan Lucescu a ajuns până în sferturile Cupei UEFA.

Urmărește-ne pe Google News