Rami se retrage din naționala Franței: ”Este timpul să spun stop”

epa06891577 Adil Rami of France (R) celebrates with the FIFA World Cup 2018 trophy after the FIFA World Cup 2018 final between France and Croatia in Moscow, Russia, 15 July 2018. (RESTRICTIONS APPLY: Editorial Use Only, not used in association with any commercial entity - Images must not be used in any form of alert service or push service of any kind including via mobile alert services, downloads to mobile devices or MMS messaging - Images must appear as still images and must not emulate match action video footage - No alteration is made to, and no text or image is superimposed over, any published image which: (a) intentionally obscures or removes a sponsor identification image; or (b) adds or overlays the commercial identification of any third party which is not officially associated with the FIFA World Cup) EPA-EFE/YURI KOCHETKOV EDITORIAL USE ONLY

Adil Rami se retrage din naționala Franței. Fundașul în vârstă de 32 de ani a făcut parte din lotul lui Deschamps, dar nu a jucat niciun minut la CM 2018.

Rami își încheie cariera la prima reprezentativă cu 35 de meciuri și un gol marcat pentru Franța, alături de care a participat și la Campionatul European din 2016, unde „Les Bleus” au terminat pe locul al doilea, după o finală pierdută în fața Portugaliei.

„Naționala Franței este un capitol închis pentru mine. Este timpul să spun stop. Nu e frumos să pui capăt carierei internaționale cu un titlu mondial?”, a spus Rami, după finala CM 2018, la microfonul TF1.

„Chiar dacă nu am jucat, trebuia să fiu pregătit în orice moment să joc 90 de minute. M-am antrenat de două ori pe zi. Echipa a fost imensă, nu am cuvinte. Atmosfera a fost extraordinară. Nu am văzut niciodată o echipă a Franței cu o asemenea atmosferă, cu atâta bucurie, în fiecare zi, chiar și după meciuri sau înaintea lor. E atât de frumos!”, a spus Rami și pentru RMC Sport.

Vestea nu poate decât să o bucure pe iubita fundașului, Pamela Anderson, care a vorbit în dese rânduri despre relația ei cu fotbalistul francez. Fosta vedetă Playboy a fost prezentă chiar și la turneul final, unde a atras toate privirile la semifinala dintre Franța și Belgia.

Franța – Croația 4-2, finala Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018. Franța a cucerit al doilea titlu mondial.


Citește și: INVESTIGAȚIE LIBERTATEA: Un predator sexual care a agresat o tânără de 20 de ani n-a fost urmărit de procurori pentru că ”liftul blocului cu interfon nu e un loc public”!

Mai multe articole