De Alin Grigore,

Deși strânsese doar 5 puncte în 13 etape, Sportul Snagov a oferit ieri surpriza etapei și a bătut-o fără emoții pe Rapid, conducând mereu pe tabela de marcaj.

Imediat după ce Iulian Roșu a dus scorul la 3-1 în minutul 80, suporterii giuleștenilor au început să scandeze: “Plecați cu toții, plecați cu toții! Mai bine plecați cu toții”.

După meci, fanii și-au vărsat nervii și pe o jurnalistă pe care au jignit-o grosolan: “Bă, bă, bă, bă ochelaristo, ieși în morții mă-tii de aici”.

Doar antrenorul Daniel Pancu a scăpat de furia celor 200 de suporteri rapidiști, care i-au scandat numele la final.

Nu mai ține de mine”

Antrenorul de 42 de ani a încercat să explice eșecul la Digi Sport: “E normal ca suporterii să fie afectați. Dacă m-aș simți principalul vinovat, aș ridica mâna și aș pleca. Sunt lucruri asupra cărora atrag atenția de două săptămâni. Sunt jucători noi care au nevoie de timp și de jocuri. Am făcut greșeli cu toții”.

Daniel Pancu
Daniel Pancu / Foto: Hepta

Acesta a continuat: “Eu construisem o echipă extraordinară, plină de atitudine, dar de câteva etape nu mai există respect pentru tricoul vișiniu. Strategia de transferuri a fost foarte bună, dar ce s-a întâmplat de o lună încoace nu mai ține de mine. Oamenii au avut cele mai bune intenții, au investit, chiar au depășit bugetul. Sunt jucători care lasă mult, mult de dorit. Sunt lucruri acolo sus care vor face dreptate mai devreme sau mai târziu. Voi vedea ce e de făcut când mă voi întâlni și cu conducerea”.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

“Am făcut greșeli inexplicabile, sunt lucruri pe care nu le pot controla. Sunt lucruri simple de marcaj, de acoperire a balonului, sunt lucruri care nu se mai învață la această vârstă. Am tratat superficial multe din acțiunile noastre de atac”

Daniel Pancu, antrenor Rapid

Vine la Rapid!

Mircea Lucescu, fost antrenor la Rapid, a asistat la înfrângerea giuleștenilor cu Sportul Snagov, 2-3. După meci, tehnicianul de 74 de ani a plecat de la stadion împreună cu primarul sectorului 1, Dan Tudorache.

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu / Foto: Hepta

Întrebat de reporteri dacă se va implica la Dinamo, Mircea Lucescu nu a dat niciun răspuns. A intervenit Dan Tudorache. “Vine la Rapid!”, a spus primarul, fără să dea detalii, potrivit Pro X.

Citeşte şi:

Învață arabă! Răzvan Lucescu vrea să-și apropie jucătorii de la Al Hilal, cu care a ajuns în finala Champions League din Asia

FOTOREPORTAJ | Fața murdară a Centrului Vechi din București, capitală vizitată anual de 1,2 milioane de turiști străini

Vreți o casă într-un orășel din Sicilia? Se dau gratuit! Cine are copii mici primește și bonus!

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile