De Ciprian Iana,

Cel care a făcut anunțul a fost președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

” Pentru noi EURO 2020 este doar începutul, pentru că ne dorim să găzduim pe viitor cât mai multe evenimente sportive. Am reuşit să fim convingători în relaţia cu UEFA pentru a primi organizarea Campionatului European Under 19 din 2021… dar ne dorim şi alte evenimente majore.

De aceea, luând în considerare parcursul din ultimul timp al naţionalei de tineret a României, ne dorim ca în 2023 să găzduim Campionatul European Under-21″, a spus, vineri, într-o conferință de presă, Răzvan Burleanu.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a susținut, vineri, o conferinţă de presă susţinută împreună cu Martin Kallen, CEO al UEFA Events.

România a mai găzduit în 1998 (23-31 mai) Campionatul European Under-21 pe stadioanele Steaua, Naţional-Lia Manoliu şi Cotroceni din Bucureşti.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 (12 iunie-12 iulie) pe Arena Naţională din Capitală.

Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală. Astfel, pe Arena Naţională sunt programate meciuri în zilele de 14, 18, 22 şi 29 iunie 2020, notează Agerpres. Dacă se califică, echipa naţională a României va juca cel puţin două partide la Bucureşti.

Citeşte şi:

Gazon hibrid pe Arena Națională pentru Euro 2020. ”Nu știm cum să îngrijim suprafețele de joc”

Starurile ocupă Bucureștiul pentru tragerea la sorți a grupelor Euro 2020. Zonele în care vor fi restricții de trafic

Fani vor să dea jos statuia lui Zlatan Ibrahimovici din Malmo. Suporterii i-au vandalizat și casa din Stockholm

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci