MENIU CAUTĂ

Scapa cine poate

Distribuie

Daca ”U” Cluj, UTA si Dacia Mioveni sunt deja retrogradate,  pentru cel de-al patrulea loc care duce in liga secunda ”se bat” Gloria Buzau si Ceahlaul Piatra Neamt.


Inaintea ultimei runde, buzoienii sunt avantajati de faptul ca au un punct in plus in clasament, in timp ce nemtenii mizeaza pe ”bunavointa” Universitatii Craiova, echipa pe care o vor intalni, maine, in deplasare. In cazul in care Gloria va pierde in Ghencea, iar Ceahlaul va scoate un rezultat de egalitate la Craiova, ambele formatii vor acumula 37 de puncte, criteriul care va stabili ultima retrogradata fiind cel al meciurilor directe. Aici, Piatra Neamt sta mai bine, trupa pregatita de Viorel Hizo reusind sa castige jocul de ”acasa” cu 4-0, in timp ce la Buzau a pierdut ”doar” cu 1-4! 

Totusi, ”plaiesii” tremura serios, rugandu-se acum ca, pe langa mana de ajutor intinsa de olteni, meciul de la Cluj, dintre ”U” si CFR, sa nu se transeze in favoarea ultimei sau, cel putin, feroviarii sa marcheze golul victoriei cat mai tarziu posibil. Asta pentru ca, daca Steaua nu mai are sanse de a castiga campionatul, e foarte posibil sa o ajute pe ”Steluta” sa ramana in Liga I. Sa vedem, insa, cum va reactiona si Universitatea, o echipa care nu s-a omorat cu firea nici la Buzau, in runda precedenta.


Situatia in clasament
14. Gloria Buzau 33 10 7 16 37 p
15. Ceahlaul 33 10 6 17 36 p

Cum scapa Buzaul?
Bate in Ghencea 
Egal in Ghencea, iar  Ceahlaul nu castiga la Craiova
Pierde in Ghencea, iar Ceahlaul e invinsa la Craiova

Cum scapa Ceahlaul?
Egal la Craiova, iar Buzaul pierde in Ghencea
Victorie la Craiova, iar Buzaul nu castiga in Ghencea.

Comentarii