Se întâmplă în Cupa României: ACS Berceni – CS Buftea 31-0!!!

28 august 2012 17:28

Scor şocant marţi după-amiază, în turul IV al Cupei României: ACS Berceni (liga a treia) – CS Buftea (liga a II-a) 31-0 (12-0)! Atacantul Ciochină a reuşit nouă goluri!

Trupa lui Laurenţiu Diniţă, care a marcat o dată la mai puţin de trei minute, a avut în faţă nişte juniori amărâţi, cu vârste cuprinse într 16 si 18 ani. Buftea a fost la un pas de desfiinţare în această vară, dar s-ar putea muta la Mogoşoaia, unde va crea, în doar câteva zile (?!), un lot nou pentru sezonul de eşalon secund care începe în weekend. Kiriţă, Odoroabă, Cojenel, Ştefan Iordache, Gigel Ene, Iorga, Măcelaru sau Bâtfoi sunt pe lista de transferuri a antrenorului Lavi Hrib.
Din cauza contextului neclar, Buftea nu a putut legitima, însă, în timp util fotbalişti şi a jucat la Berceni doar cu copii! Culmea, şi casele de pariuri au luat ţeapă, o victorie a gazdelor fiind cotată ieri dimineaţă cu 2.45.Meciul a fost blocat după ora 14.00!

Diniţă: ”Antrenament util! Nici n-am numărat golurile”

”Noi ne-am văzut de treabă, ba a fost un antrenament util! Tragem la promovarea în liga a doua în acest sezon şi nu-mi pemit să pierd nici o zi de pregătire. Am exersat scheme de joc, să fie sănătoşi dacă au desconsiderat competiţia”, a declarat antrenorul Laurenţiu Diniţă, care a recunoscut că nu a numărat golurile şi nici nu ştie marcatorii., cu atât mai puţin că Ciochină a înscris de 9 ori. Vineri, în prima etapă, ACS Berceni joacă pe terenul celor de la CS Ştefăneşti.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro