De Ciprian Iana,

După un an 2019 în care a cucerit titlul de Mare Șlem de la Wimbledon și a jucat dou finale WTA, la Doha și la Madrid, Simona Halep a făcut o analiză ”la sânge” a sezonului recent încheiat.

”Nu sunt dezamăgită de anul 2019, dar trebuie să recunosc că am avut prea multe momente în care am coborât nivelul. Poate este din cauză că am rămas timp de 6 ani în vârf și nu m-am odihnit niciodată mai mult de trei săptămâni”, a spus Simona Halep, pentru tennisworlditalia.com.

” Încep să resimt oboseală, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic”

Simona Halep, 4 WTA

Cu toate acestea, Simona Halep nu renuță și anunță că va lupta în 2020 pentru a obține alte trofee. Iar principalul obiectiv pe anul viitor al sportivei din Constanța este câștigarea unei medalii la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo (Japonia).

„La finalul sezonului am simțit că mă destram, deși este destul de normal la acest nivel să fii extrem de obosit după un an atât de intens. Cu toate astea, mă simt înmcrezătoare pentru 2020, am motivația să merg mai departe și să încerc să obțin rezultate cât mai bune”, a conchis Simona Halep.

Simoa Halep, port-drapelul României la JO 2020

La Jocurile Olimpice de la Tokyo, Simona Halep va fi port-drapelul României. Anunțul a fost făcut în luna iulie, după triumful Simonei de la Wimbledon, de către președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu.

”Îmi doresc o medalie la Jocurile Olimpice. Cu siguranță este principalul obiectiv. Îmi doresc tare mult să ating forma de la Wimbledon, ca să pot să câștig. Mi-aș dori aurul, dar nu este ușor. Voi juca în toate probele, ca să am o șansă în plus să iau orice fel de medalie”, a mărturisit Simona Halep, la revenirea în țară, după Wimbledon 2019.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează