Serena Williams a pozat în lenjerie cu puțin înainte să nască

06 august 2017 14:03

Serena Williams a pozat în lenjerie într-un pictorial realizat pentru revista Stellar Magazine. Celebra jucătoare de tenis, care se apropie de naștere și-a arătat burtica în stare avansată și a vorbit despre drepturile femeilor, dar și despre ce înseamnă pentru ea să devină mamă.

Serena, însărcinată în opt luni cu logodnicul ei, Alexis Ohanian, a vorbit despre cât de emoționată este cu privire la venirea pe lume a primului său copil. ”Nu cred că vizionarea videoclipurilor despre naștere ajută. Dimpotrivă, cred că doar înrăutățește situația. Atunci când ai un copil, nimic nu este garantat”, a spus cea mai mică dintre surorile Williams.


Citește și: Sunt copii de vedete, dar își câștigă singuri banii! Ce fac moștenitorii din showbiz în vacanțe | FOTO


În ciuda faptului că de-a lungul celor 35 de ani ai săi, Serena a dovedit că nimic nu este prea greu pentru ea, fie că a trebuit să supraviețuiască unui embolism pulmonar, să danseze într-un clip al lui Beyonce, să construiască un adevărat imperiu financiar sau să câștige un Grand Slam însărcinată, fostul număr 1 mondial se arată vulnerabilă și emoționată în fața nașterii. „Am atât de mult respect față de atâtea femei care au dat naștere. aAcum sunt pe cale să devin o femeie adevărată. Va fi ceva incredibil de impresionant prin care voi trece”, a mărturisit sportiva.

Pentru ședința foto, Serena a purtat un sutien negru Berlei și un halat alb de baie pentru unele dintre fotografii sau unul roz din mătase pentru altele, inclusiv pentru fotografia care a fost folosită pe copertă.


Citește și: EXCLUSIV. La 71 de ani, Angela Similea lansează un nou album!


Foto: Facebook/Stellar Magazine

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro