17 Sep. 2015 21:51

Steaua a transferat un milocaș marocan, dat afară din Qatar, după ce a bătut un adversar pe teren. ^”El m-a convins să vin în România!” / VIDEO

Distribuie

ACTUALIZARE, ora 11:00 / Houssine Kharja a efectuat vineri dimineață vizita medicală și a semnat contractul cu Steaua. Mijlocașul marocan a declarat pentru Digi Sport: ”Cosmin Olăroiu m-a convins să joc în România”.

Amendat cu 104.000 de dolari, după ce l-a bătut pe Nene

Cosmin Olăroiu a vrut să-l transfere pe Houssine Kharja, în 2013, la Al Ahli, după ce marocanul a fost dat afară de la Al-Arabi (Qatar) în primavara lui 2013, din cauza provocării unor incidente grave în timpul unui meci de campionat. S-a luat la bătaie cu brazilianul Nene, de la Al Gharafa. Houssine Kharja a fost suspendat 10 meciuri și a primit o amendă de 104.000 de dolari.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nemultumit de faptul ca mijlocasii pe care îi lot nu dau randamentul dorit si nu-i pun cum trebuie pe atacantii Tade si Tudorie, Mirel Rădoi a transferat un play-maker pe care il stie din tarile arabe.

Este vorba de marocanul Houssine Kharja, care a evoluat in Qatar, la Al Arabi (2012-2013), dar si în Serie A, la AS Roma (2005-2006), la Inter Milano (2011), Fiorentina (2011-2012), si in Franta, la Sochaux (2014-2015).

Steaua

„Am luat un atacant, are 32 de ani, Mirel il stie. Este chiar posibil ca el sa joace in meciul urmator”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Potrivit site-ului africatopsports.com, Houssine Kharja a ales Steaua, dupa ce a mai negociat cu Ascoli (Serie B) si cu nou-promovata in Serie A Carpi.

Houssine Kharja, care poate juca si mijlocas, este capitanul nationalei Marocului, pentru care a debutat in 2003 si a marcat 12 goluri in 75 de selectii.

Altfel, campioana a disputat joi dupa-amiaza, la Buftea, o partida amicala impotriva celor de la CS Tunari, pe care au castigat-o cu 4-0, informeaza site-ul FCSB.

Golurile au fost inscrise de Alexandru Chipciu (10 si 30), Aymen Tahar (24) si Cristian Ontel (87), in timp ce Stanciu, Hamroun, Popa, Tudorie sau Tade au ratat alte ocazii foarte bune de a inscrie.

In prima repriza, Mirel Radoi a mizat pe urmatoarea formula de echipa: Nita – Rapa, Varela, Tosca, Guilherme – Filip, Tahar – Popa, Hamroun, Stanciu – Chipciu. Singura modificare in prima parte a fost introducerea lui Cojocaru in minutul 30, in locul lui Nita, tanarul goalkeeper fiind inlocuit, la randul sau, in minutul 60, de Poiana.

In partea secunda, ros-albastrii au inceput astfel: Cojocaru – Alcenat, Papp, Carp, Aldea – Sulley, Breeveld – Mihalcea, Tudorie, Enceanu – Tade. Pe parcursul jocului au mai intrat in teren Bakalli, Ontel (care a inchis tabela) si Diarrasouba.

Loading...
Comentarii