Un bărbat care făcea culturism a murit în sala de sport din Câmpia Turzii. Nici ambulanța, nici spitalul nu aveau defibrilator!

Un bărbat care făcea culturism a murit în sala de sport din Câmpia Turzii

Un bărbat care făcea culturism a murit în sala de sport din Câmpia Turzii. Un defibrilator i-ar fi salvat viața, însă ambulanța chemată la fața locului nu îl avea.

Cornel Cadar, un bărbat în vârstă de 46 de ani pasionat de culturism, a murit ieri în sala sporturilor din orașul Câmpia Turzii, unde se dusese să-și facă obișnuitele exerciții.

După ce voleibaliștii de la CSM Câmpia Turzii și-au terminat antrenamentul, au auzit țipetele soției victimei, care l-a văzut cum a căzut din picioare. Cornel Cadar a suferit un infract, a anunțat turdanews.ro.

Doi voleibaliști au încercat să-l salveze

Voleibaliștii Tudor Cîmpean și Marius Ciortea au încercat să-i acorde primul ajutor, dar n-au putut face prea multe. Ambulanța a sosit cu întârziere, iar mașina nu era dotată cu un defibrilator.

Tudor Câmpean a fost steward la Wizz Air și a făcut cursuri de resuscitare. Sportivii au mers cu victima în ambulanță până la spitalul din Câmpia Turzii, unde, de asemenea, nu s-a găsit un defibrilator.

În Africa de Sud, un culturist a murit chiar când a urcat pe scenă la un  concurs.


Citește și
Mai multe articole