Un jandarm arbitru a salvat viața unui fotbalist în România. Asistenta medicală prezentă la stadion a început să tremure de frică!

Un jandarm arbitru a salvat viața unui fotbalist în România

Un jandarm arbitru a salvat viața unui fotbalist în România. Asistenta medicală prezentă la stadion a început să tremure de frică!

Viorel Căunei, un arbitru din județul Prahova, i-a salvat viața fotbalistului Marco Constantinescu, în timpul unei partide desfășurate ieri la nivel județean, anunță sportcampina.blogspot.ro.

Partida AS Podenii Vechi – Tineretul Gura Vitioarei, din Liga V, Seria Nord, din județul Prahova, a fost scena unui moment care se putea termina cu o tragedie.

În minutul 22, jucătorul Marco Constantinescu a fost lovit violent cu piciorul în piept și a căzut ca secerat. Asistenta medicală prezentă la fața locului s-a speriat, a început să tremure și a vrut să-l întoarcă pe Constantinescu pe spate.

Norocul tânărului jucător în vârstă de 22 de ani a fost că arbitrul, jandarm de profesie, a realizat că și-a înghițit limba, și a știut cum să-i acorde primul ajutor. Asistenta medicală a vrut să-l întoarcă pe spate, ceea ce i-ar fi putut fi fatal fotbalistului, dar arbitrul l-a pus pe o parte și a reușit să-i acorde primul ajutor corect.

Meciul s-a terminat cu victoria oaspeților cu scorul de 4-3.

Un jandarm arbitru a salvat viața unui fotbalist în România. Săptămâna trecută a oprit un meci pentru o bătaie

Viorel Căunei a fost un fotbalist care a jucat ani la rând ca mijlocaș la Metalul Plopeni. El este unul dintre arbitrii cu experiență de la nivelul județean Prahova, iar în viața de zi cu zi lucrează ca jandarm.

Viorel Căunei n-a avut noroc de meciuri fără evenimente în ultimele etape. Săptămâna trecută, el a oficiat la centru la partida Unirea Cocorăști Colț – Petrolul Băicoi, scor 1-2, dar a fost nevoit să fluiere finalul după doar 29 de minute, din pricina unei bătăi generale.


CITEȘTE ȘI:

Octavian Strunilă, despre aventura din Madagascar: „Mi-e greu. Copiii vor începe școala fără mine, iar cel mic intră în clasa I’

Mai multe articole