Vaslui, capitala drift-ului din România, la cel mai mare eveniment de gen organizat vreodată în Moldova

Vaslui, capitala drift-ului din România, la cel mai mare eveniment de gen

Municipiul Vaslui va fi, timp de două zile, capitala driftului din România. În acest weekend, în parcarea unui complex comercial din oraș, va avea loc primul eveniment dedicat pasionaților de mașini: Radman Auto Moto. Vor fi  demonstrații de drift, probe de îndemânare auto și moto și paradă cu masini de competiție.

În premieră pentru iubitorii cailor putere din Vaslui, un grup de ingineri, profesori și studenți ai Facultății de Mecanică Iași  organizează, în acest weekend, în municipiul reședință, un eveniment care își propune să-i unească pe pasionații sportului cu motor. Evenimentul are la bază demonstrații de drift și probe de îndemânare auto și moto.

Iubitorii de adrenalină, care vor să-și verifice abilitățile în cadrul unui concurs de îndemânare, vor putea participa doar dacă au permis de conducere de cel puțin un an.

”În cadrul evenimentului, va fi expoziție de autoturisme modificate și retro, două concursuri de îndemânare auto și moto, cu trasee stabilite de către organizatori, momente artistice și foarte mult drift auto făcut de către conducători auto calificați în sensul acesta, printre care și un campion european și doi național”, a declarat, joi, pentru Libertatea, șeful Serviciului Rutier din cadrul Poliției Județene Vaslui, comisarul Sergiu Anton.

Parada mașinilor de competiție va deschide evenimentul Radman Auto. Va urma un tur al orașului Vaslui, iar apoi întoarcerea pentru începerea spectacolului de drift. La secțiunea ”Expo”, se vor face înscrieri gratuite, iar câștigătorii primelor trei locuri vor primi premii surpriză din partea organizatorilor evenimentului.

Citește și: VIDEO/”Ciorba sărăciei” ajunge, zilnic, la 2.000 de persoane din Capitală cu venituri mici. Aproape 30.000 de bucureșteni au nevoie de ajutor

Mai multe articole