Viaţa de fotbalist a lui Diego Maradona va fi subiectul unui serial

Viaţa celebrului fotbalist argentinian Diego Maradona va fi transpusă în curând într-un serial de televiziune, iar o parte din distribuţie a fost dezvăluită într-un comunicat publicat de Amazon, care va difuza online acest serial, relatează AFP, citată de Agerpres.

Trei actori argentinieni, Nazareno Casero, Juan Palomino şi Nicolas Goldschmidt, îl vor reprezenta fiecare pe fostul mare fotbalist în momentele cheie ale existenţei sale, ”din tinereţea petrecută în Argentina, până la apogeul carierei sale”, precizează comunicatul.

Actriţele Julieta Cardinali şi Laura Esquivel o vor interpreta pe Claudia Villafane, cu care Maradona s-a căsătorit în 1989.

Coprodus de societatea mexicană BTF Media, Dhana Media şi Raze, serialul se va desfăşura în mai multe episoade de o oră, a căror filmare nu a început încă, potrivit unui purtător de cuvânt al Amazon.

Maradona, care va împlini 58 de ani pe 30 octombrie, şi-a început cariera la Argentinos Juniors, după care a jucat la Boca Juniors, FC Barcelona, Napoli, Sevilla, Newell’s Old Boys şi din nou Boca Juniors. A cucerit Cupa Mondială în 1986 cu naţionala Argentinei, jucând finala şi în 1990.

Poate te interesează și Alin Petrache, despre excluderea României de la Cupa Mondială de rugby: ”Educația nu-mi permite să arăt cu degetul un vinovat”

Mai multe articole