MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 13:33 , de Viorel Tudorache

VIDEO | Trupa Voltaj a transmis un mesaj de încurajare handbalistelor tricolore: ”Fetelor, sunteți cele mai tari!”

Distribuie

Solistul trupei Voltaj, Călin Goia, a fost impresionat de entuziasmul cu care handbalistele din naționala României au fredonat în autocar melodia "Din toată inima", după victoria uriașă împotriva Norvegiei, scor 31-23, la Euro 2018. 

Cântărețul le-a transmis un mesaj de încurajare jucătoarelor, cu ocazia concertului susținut, joi seară, în Parcul Sebastian din București: „Fetelor, sunteți cele mai tari! Noi, de aici, vă ținem pumnii să câștigați și să veniți cu marele trofeu acasă, în România!”.

Călin Goia a comentat pentru Libertatea: „Fetele m-au impresionat. Am remarcat energia cu care cântă și faptul că simțeau că o fac cu sufletul pentru România. Suntem foarte fericiți că am făcut și noi ceva pentru România. Scopul oricărui artist este ca mesajul lui să ajungă la inimele oamenilor. Mă bucur că mesajul nostru a ajuns și la handbalistele din națională și le motivează. Ne mândrim cu performanțele handbalistelor și sperăm să ajungă cât mai sus. Mai sus de locul 2. Simona Halep a demonstrat că și în România se poate face performanță la cel mai înalt nivel”.

Așa vă vrem mereu. Tricolorele s-au bucurat împreună cu fanii prezenți la Brest, după victoria memorabilă împotriva Norvegiei Mandatory Credit © Nebojsa Tejic / kolektiff

Solitul a continuat: ”Fetele de la handbal trebuie să creadă în forțele lor, au potențial. Noi le încurajăm. Cred că ar trebui să ieșim în stradă, să ne bucurăm pentru orice performanță românească, nu doar după victoriile de la fotbal. Nu e tot una bucuria manifestată pe social media, cu bucuria strigată în stradă. Am simțit-o personal când eram la Eurovision. Bucuria din stradă transmite o energie nebănuită. Trebuie să ne bucurăm și să îndrăznim să visăm la lucruri mărețe. Că le reușim sau nu, vom vedea. Dacă nu-ți fixezi obiective mari nu poți face performanță. Suntem dispuși să cântăm gratis la sosirea naționalei de handbal. Fetele trebuie așteptate la aeroport, chiar dacă nu vor cuceri medaliile de aur”.

Naționala României s-a mutat la Nancy pentru meciurile din Grupa principală 2. În primul meci, tricolorele întâlnesc Olanda, duminică, de la ora 19:00 (TVR 1, TVR HD).

Melodia trupei Voltaj „Din toată inima”.

Versuri Voltaj – Din toată inima

Am mers pe sârmă de o mie de ori
Şi nici măcar nu am avut vreun antrenor
Nici vreun ajutor.
Am dat-o-n bară de o mie de ori
Dar e un Hagi-n mine care ştie să dea gol
Să mă facă-nvingător.

Refren:
Viaţa trece în viteză
Îi pun două puncte şi o paranteză,
Şi oricât mi-ar fi de greu
Pe-un picior de plai mă găseşti mereu.

Îmi cere inima s-o mai spun o dată
Asta e ţara mea, jur că-i minunată,
Cei care simt la fel, să-nceapă nebunia
Din toată inima, pentru România. (x2)

Din toată inima, pentru România.
Aici rămân, chiar dacă nu-i uşor
Căci Vlaicu mi-a dat aripi ca să pot să zbor
Deasupra tuturor.

Francezii poate că ar trebui
Să-nveţe că nu se pronunţă „Brancusi”
Regret, dar c’est la vie.

Refren:
Viaţa trece în viteză
Îi pun două puncte şi o paranteză,
Şi oricât mi-ar fi de greu
Pe-un picior de plai mă găseşti mereu.

Îmi cere inima s-o mai spun o dată
Asta e ţara mea, jur că-i minunată,
Cei care simt la fel, să-nceapă nebunia
Din toată inima, pentru România. (x4)


Citește și: FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”

Citește mai multe despre Calin Goia, Euro 2016, Handbal, Romania și Voltaj pe Libertatea.

Comentarii