Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O tânără mamă a fost diagnosticată cu cancer de sân la doar două zile după ce i s-a spus că e gravidă. Femeia a murit după ce născut

FOTO | O tânără mamă a fost diagnosticată cu cancer de sân la doar două zile după ce i s-a spus că e gravidă. Femeia a murit după ce născut

O mamă a doi copii a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer la sân cu doar două zile după ce i se spusese că este gravidă. Tânăra de 33 de ani a murit la 9 luni după ce a născut o fetiță.

Jenni McCarthy din Beverley, Yorkshire, a primit o veste devastatoare la doar două zile după ce aflase că este însărcinată cu al doilea copil al ei.

Tânăra a aflat că are cancer și a trecut  printr-o chimioterapie, a suferit o mastectomie în timpul sarcinii și a indus nașterea copilului ei cu două luni mai devreme pentru a putea avea parte de  un tratament mai agresiv.

În ciuda eforturilor făcute de medici, Jenni a murit la sfârșitul lunii ianuare, la doar 14 luni după ce a fost diagnosticată, lăsând în urmă un băiețel de 8 ani, Alfie, o fetiță de doar 9 luni, Lottie, și o familie iubitoare.

Mama tinerei, Razelle Shayler, o descrie pe fiica ei ca fiind o femeie frumoasă „luată atât de devreme”, o mamă incredibilă, un om despre care toată lumea vorbea de bine și pe care lumea o iubea.

 
 
Close
Închide
  Close