5 cadouri perfecte pe care le poți oferi iubitei tale fără o ocazie anume (PUBLICITATE)

Îți iubești prietena tot timpul, de ce să îi oferi cadouri doar de ziua ei și de Crăciun? Îi poți arăta că o prețuiești, o apreciezi și ești recunoscător pentru tot ce face pentru tine în orice zi, nu trebuie să aștepți o ocazie specială.

Dacă îți place să îți faci iubita fericită cât mai des, ți-am pregătit câteva idei de cadouri care garantat o vor face să zâmbească. Prin gesturi mai dese de dragoste, relația voastră va avea doar de câștigat.

1. Flori în ghiveci

Florile sunt de departe cel mai frecvent și mai ușor de oferit cadou și nu sunt multe fete cărora nu le place să le primească. Singura problemă este că un buchet se ofilește cam repede, dar chiar și aici ai alternative Dacă vrei să îi oferi ceva care să reziste, florile în ghiveci sunt soluția ideală. Într-o florărie serioasă vei găsi de toate, de la orhidee la trandafiri și la plante exotice.

Amintește-ți să întrebi la florărie care sunt instrucțiunile de îngrijire – cât de des trebuie udată și de câtă lumină are nevoie planta respectivă – așa te vei asigura că prietena ta se va bucura cât mai mult timp de cadoul înflorit pe care i l-ai oferit.

2. Produse de machiaj

Machiajul le face fericite pe multe femei, le oferă încredere în sine și le permite să își exprime creativitatea. Asta înseamnă că produsele cosmetice sunt de departe unele dintre cele mai plăcute cadouri pe care i le poți face unei femei, dar trebuie să știi să alegi machiajul, fondul de ten sau rujul potrivit.

Data viitoare când insistă să mergeți la Sephora, fii atent și reține produsele de machiaj la care se uită cu interes. Astfel, vei putea să intri pe site când ești singur și să îi comanzi un cadou care să fie fix pe gustul ei. Dacă nu vrei să pierzi timpul cu toate aceste pregătiri, poți solicita ajutorul cuiva care se pricepe – mama sau sora ta – înainte să comanzi un produs.

3. O cină gătită de tine

Uneori, cel mai bun cadou este acela pentru care ai depus cel mai mult efort, nu cel mai scump. Chiar dacă nu ești cel mai priceput în ale bucătăriei, poți să îi pregătești o cină festivă fără un motiv anume. Nici nu trebuie să cauți rețete de ieșite din comun, e mai bine să încerci o rețetă simpl și rapidă, cum sunt pastele cu ton și parmezan.

Pentru a crea o atmosferă romantică, adaugă și o sticlă de vin, ciocolată la desert și lumânări parfumate. Păstrează surpriza până când ajunge acasă și întâmpin-o cu un buchet mare de flori. Cu siguranță o astfel de surpriză va fi apreciată de iubita ta.

4. O zi la spa în doi

Atât tu, cât și prietena ta sunteți persoane ocupate care muncesc din greu în fiecare zi și meritați o zi doar pentru relaxare. Deși este distractiv, poate fi obositor să plecați într-o excursie de azi pe mâine, mai ales când nu ați apucat să rezervați bilete sau se anunță un weekend aglomerat. În această situație, când vrei să pregătești ceva relaxant, o opțiune de destindere rapidă poate fi o zi la spa.

Poți alege dintre nenumărate tipuri de masaje cu rezultate benefice pentru organism, măști, saună și alte tratamente de relaxare fizică și mentală care sunt adeseori acompaniate de un pahar de șampanie și ciocolată. Dacă vrei să îți surprinzi prietena, îi poți spune că mergeți în vizită la prieteni și să îi dezvălui adevărul doar când sunteți în fața centrului spa.

5. O bijuterie personalizată

Chiar dacă nu ești încă pregătit să faci pasul cel mare și să îi oferi un inel, nu înseamnă că nu-i poți face cadou alte bijuterii ca să îi arăți că o prețuiești. Un mesaj gravat pe spatele unui pandantiv sau un inel cu gravură poate spune mult mai multe și devine ceva mai mult decât o simplă bijuterie, ca atâtea altele.

Poți opta pentru un lanț cu numele ei, o pereche de cercei cu floarea ei preferată sau chiar un lanț cu pandantiv. În interiorul pandantivului poți adăuga o fotografie cu voi doi. Este un gest clasic, care poate era la modă în urmă cu mulți ani, dar tocmai asta îl face să fie o idee genială și foarte rar întâlnită. Iar mesajul este simplu: în felul acesta, vei fi împreună cu ea chiar și când nu veți fi unul lângă altul.

Oricare din aceste idei poate fi folosită atât pentru cadouri spontane, dar te vor ajuta să ieși din impas și dacă urmează ziua ei și nu știi ce să îi dăruiești. O relație trebuie construită constant, iar aceste mici gesturi de iubire o vor întări garantat.

Sursă foto: Shutterstock

Mai multe articole