Atunci cand fac sex, unii oameni se comporta ciudat. Le place sa fie biciuiti sau legati, poarta diverse costumatii sau incearca cele mai nebunesti pozitii. Totusi, preferintele unora sunt mai mult decat macabre. Un pusti din Wisconsin, SUA, a incercat sa faca sex cu un cadavru, invocand faptul ca se indragostise de tanara moarta.


In august 2006, Nick Grunkle (22 de ani) a vazut intr-un ziar, la rubrica ‘Decese’, poza unei tinere de care s-a indragostit pe loc. Barbatul le-a dezvaluit fratelui sau, Alex, si unui prieten, Dustin Radke, sentimentele pe care le nutrea pentru Laura Tennessen, fata din ziar. O saptamana mai tarziu, intr-o noapte, cei trei au luat lopeti, au cumparat prezervative si au pornit spre cimitir, cu gandul de a o dezgropa pe Laura.


Baiatul si cei doi complici ai lui au fost prinsi in flagrant

Nick a fost vazut de paznicul cimitirului cand se pregatea sa faca sex cu fata decedata. Barbatul a anuntat imediat politia. La proces, tinerii au recunoscut ca nu sunt la prima fapta de acest gen. Totusi, judecatorul si-a dat seama ca nu ii poate acuza de necrofilie (n.r. ? a face sex cu un mort), deoarece in Wisconsin nu exista nici o lege care sa pedepseasca  fapta. Zilele trecute, autoritatile au gasit o modalitate de a-i acuza, aplicand legea prin care nimeni nu are voie sa faca sex cu persoane care nu-si pot da consimtamantul.


 

Urmărește-ne pe Google News