Mergi direct la conținut »
Caz incredibil în Botoșani. A înviat la trei zile după ce a fost declarat mort!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Caz incredibil în Botoșani. A înviat la trei zile după ce a fost declarat mort!

Caz incredibil în Botoșani. A înviat la trei zile după ce a fost declarat mort!

A înviat la trei zile după ce a fost declarat mort! Este cazul unui bărbat din Botoșani, petrecut în urmă cu un an, dar care a ieșit la iveală abia acum, după ce acesta a murit de-a binelea. 

O familie din Botoșani a chemat, zilele trecute, o ambulanță pentru a acorda primul ajutor unui bătrân de 84 de ani, imobilizat la pat. Când au ajuns la domiciliul acestuia, medicii au constatat că bărbatul era deja mort. De cel puțin 24 de ore!

Echipajul medical a cerut explicații familiei pentru faptul că a fost solicitat, deși bărbatul era mort de câteva ore bune, iar rudele au relatat povestea bizară petrecută anul trecut. Mai exact, în urmă cu un an, bărbatul a fost declarat mort, după ce suferise un accident vascular cerebral și nu mai prezenta nici un semn vital. Rudele au început să pregătească înmormântarea, au cumpărat sicriul și au chemat preotul care urma să țină slujba de înhumare. Însă la trei zile după ce a fost declarat mort, bătrânul s-a trezit, potrivit Adevărul, citat de botosaneanul.ro.

Bărbatul a mai trăit un an, imobilizat la pat, până când a murit. Acum, familia a chemat ambulanța pentru ca medicii să confirme că decesul acestuia.

Doctorii le-au explicat rudelor că, pentru a confirma decesul unei persoane, poate fi chemat medicul de familie, nu ambulanța, care este destinată urgențelor.


Citește și: S-a terminat! Brigitte anunță oficial divorțul de Ilie Năstase: „M-am săturat de nesimțirile…”

 

Close
Închide
  Close