30 Apr. 2018 14:25

A murit Rose Laurens, interpreta melodiei „Africa”

Distribuie

Rose Laurens, interpreta melodiei ''Africa'', a murit în noaptea de duminică spre luni, la vârsta de 65 de ani. 

Cântăreaţa franceză care a înregistrat un succes muzical răsunător în anii 80, a murit după o lungă suferință. Anunțul trist a fost făcut de partenerul lui Rose, Christian Soulie, potrivit Agerpres.

”V-a făcut să dansaţi cu milioanele pe creaţia sa ”Africa” sau pe ”Quand tu pars”, precum şi zeci de alte titluri. Flacăra lui Rose Laurens s-a stins în urma unei lungi suferinţe cu care s-a luptat şi pe scena Cabaret Sauvage, în 2016”, a scris Christian într-un comunicat.

 

Rose Laurens, pe numele său adevărat Rose Podwojny, a obţinut un rol în comedia muzicală ”Les Miserables” din 1980, iar în 1982 și-a lansat primul album.

Pe albumul ”Deraisonnable” realizat alături de compozitorul Jean-Pierre Goussaud, care a colaborat, de asemenea, cu Dalida şi Céline Dion, Rose Laurens dă lovitura cu melodia „Africa”. Piesa s-a vândut în peste un milion de exemplare.

Rose Laurens a lansat aproximativ zece albume şi a colaborat cu Francis Cabrel, Jean-Jacques Goldman, Yves Duteil şi, recent, cu Pierre Palmade, împreună cu care a semnat ultimul său album, ”ADN”, şi a cântat în 2016 pe scena clubului parizian Cabaret Sauvage.


Muzica anilor 80 se ascultă și azi. Hiturile tinereții, de la Queen la Modern Talking, Sabrina și Kulture Beat


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 25 septembrie 2018. Leii au confruntări cu cei din anturaj
Loading...
Comentarii