UPDATE / Judecătoarea din Constanța, implicată într-un accident moto, a murit la spital

Un accident grav a avut loc în Constanța sâmbătă după amiază. Două autoturisme şi o motocicletă s-au ciocnit. În urma impactului, patru persoane, trei bărbați și o femeie, au fost rănite. Motocicleta a luat foc, iar pasagera de pe aceasta, o judecătoare de 35 de ani din Constanța, a fost internată în comă.

UPDATE – 24 martie, 0ra 11.10: Judecătoarea de la Curtea de Apel Constanța, implicată aseară într-un grav accident rutier, a murit noaptea trecută în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța, cu toate eforturile medicilor de a-i salva viața, potrivit Antena 3.

În momentul în care fusese preluată de medici pentru a fi transportată la spital era în comă, cu traumatism abdominal deschis, fiind efectiv eviscerată.

Tânăra se afla într-un vehicul cu trei roți condus de un polițist, care a pătruns într-o intersecție fără să acorde prioritate. Triciclul a fost lovit de două mașini și a luat foc.

În urma impactului, femeia a fost proiectată într-un stâlpișor metalic montat pe trotuar, pentru a preveni parcarea neregulamentară a autoturismelor.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cei trei bărbaţi au suferit diferite fracturi și sunt internați în spital în stare stabilă.

FOTO: Captură Antena 3


Citește și: Didi Prodan, „Zâmbetul Generaţiei de Aur”, ar fi împlinit astăzi 47 de ani. Povești geniale: „I-am dat «topoare» lui Ronaldo, dar am început să mă enervez și l-am înjurat!”


Mai multe articole