De Mihai Niculescu,

Bărbații care circulau cu căruța, din Harghita, nu s-au
înțeles să curme viața calului, care se zbătea în agonie pe
șosea, și s-au luat la bătaie. În urma scandalului alte trei
persoane au ajuns la spital cu plăgi înjunghiate iar spiritele s-au
liniștit de abia după intervenția mascaților.

Polițiștii din Gârcina au fost sesizați despre faptul că în urma evenimentului rutier produs pe DN 15C, în afara localității Dobreni, a izbucnit un conflict între persoanele aflate în căruță, potrivit ziarpiatraneamt.ro.

Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au participat la aplanarea conflictului izbucnit și la identificarea persoanelor participante la altercație”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu.

Trei bărbați, toți din Harghita, cu vârste cuprinse între 27 și 68 de ani s-au înjunghiat și au ajuns la spital pentru îngrijiri. Motivul scandalului ar fi calul care se zbătea între viață și moarte, iar unul dintre aceștia ar fi vrut să îi taie gâtul bietului animal. Ceilalți nu au fost de acord, iar de aici până la scandal nu a mai fost decât un pas.


Citește și: DATE OFICIALE | Peste 47% din maşinile Poliţiei Române şi-au depăşit norma de casare de două ori! Poliţiştii încă pleacă în misiuni cu Dacii 1310, Solenza şi autospeciale ARO fabricate în anii 90!