VIDEO/ Accident grav provocat de un șofer care făcea live pe Facebook! Șase oameni au ajuns la spital

Șase persoane au fost rănite, vineri, în județul Suceava, după ce două mașini au fost implicate într-un accident rutier. Șoferul care a produs accidentul transmitea live pe Facebook în momentul impactului.

O persoană a rămas încarcerată şi alte cinci au fost rănite, în urma ciocnirii a două autoturisme pe DN 17, în zona pădurii de la Ilişeşti.

Accidentul s-a petrecut vineri la prânz, în jurul orei 14.00, în urma unei manevre greşite a unuia dintre cei doi şoferi ai autoturismelor implicate. Conducătorul care a produs accidentul transmitea live pe Facebook în momentul impactului, scrie Observator.tv.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5aCX5adfTWk” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Din imaginile postate pe rețelele de socializare se poate vedea cum şoferul transmitea Live pe Facebook și era atent la telefon în momentul în care pierde controlul volanului, intră pe contrasens și se izbește frontal de o mașină care circula regulamentar.

Foto: Monitorulsv.ro


Citește și: INTERVIU / Vlad Voiculescu: „A murit rușinea! Administrațiile sunt pline de proști și de hoți!” – VIDEO


Mai multe articole