Actorul Josh Gad i-a mulțumit colegei Kristen Bell pentru că „i-a salvat familia” din calea uraganului Irma

10 septembrie 2017 13:00

Actorul Josh Gad a simțit nevoia să-i mulțumească public colegei de breaslă Kristen Bell, pentru că „i-a salvat familia” din calea uraganului Irma. Mai precis, părinții actorului aveau casa în calea uraganului care amenință Florida, iar Kristen Bell le-a oferit acestora o cameră la hotel.

Uraganul Irma urmează să lovească în scurt timp Florida, după ce a provocat pabube semnificative în Cuba și a devastat mai multe insule din Caraibe. Actrița Kristen Bell nu a putut să plece din Florida, așa că s-a refugiat la un hotel din Orlando. În plus, ea a sărit în ajutorul unor oameni a căror casă se află pe traiectoria urgiei, respectiv familia actorului Josh God. Acesta a publicat o poză pe Instagram, în care îi mulțumește actriței pentru gest.

„Deci, Kristen Bell mi-a salvat la propriu părinții și întreaga familie din calea uraganului Irma. Când au rămas blocați în Florida, ea le-a luat o cameră la hotelul la care stă în Orlando și i-a salvat – frații mei, cumnatele mele, nepoata și nepotul”, a scris actorul pe rețeaua de socializare.
El a publicat și o poză cu actrița, alături de părinții săi, care zâmbesc larg.

Uraganul Irma urmează să lovească Florida în scurt timp, iar peste șase milioane de oameni din acest stat american au primit ordin de evacuare.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro