Actorul Michael Caine se teme de cancer: “Știu că am zilele numărate”

20 martie 2017 11:07

Actorul Michael Caine, în vârstă de 84 de ani, se teme că se va îmbolnăvi de cancer. Laureatul cu Oscar și-a schimbat stilul de viață și a început să fie mult mai atent la ce consumă, relatează Daily Mail.

“Știu că am zilele numărate și asta e principala mea grijă”, a spus celebrul actor britanic. Astfel, el a recunoscut că și-a schimbat stilul de viață. “Am renunţat la băutură şi mereu caut ce trebuie să mănânci ca să eviţi cancerul”, a continuat actorul.

Mai mult, el a slăbit 13 kilograme de când a început să fie atent la alimentația sa. El a mărturisit că vrea să fie cât mai mult timp alături de nepoții săi, un băiat de șapte ani și o pereche de gemeni în vârstă de șase ani.

Michael Caine i-a mulțumit soției sale, în vârstă de 70 de ani, pentru că îi este alături, afirmând că ar fi fost “deja mort” fără aceasta.

“Fără ea, eram mort de mult timp. Obișnuiam să beau o sticlă de vodcă pe zi și să fumez mai multe pachete de țigări”, a mai spus Michael Cain, care a jucat în filmul Youth, unde a avut o apariție și românca Mădălina Ghenea.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro