MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 23:40

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Am o relație cu un tip mai mare ca mine”

Distribuie

De când lumea şi pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citeşte în Libertatea sfaturile ei.

Bună, Adela

Cum e indicat să procedezi în situația în care ai o relație cu un tip mai mare ca tine cu nouă ani – eu 24, el 33, în condițiile în care amândoi am suferit în trecut din cauza fostelor relații, iar acum lăsăm amândoi timpul să decidă și să fim implicați totodată în relație. El e un tip tăcut, iar eu foarte comunicativă. Problema e că noi suntem împreună de aproximativ două luni, dar fiecare are reticență vizavi de relație. El nu prea comunică, iar eu uneori exagerez cu întrebările, simțind nevoia să-l cunosc mai bine și să rezolvăm orice situație. El susține că nu e așa comunicativ, dar totuși… cum să procedez? Să-l studiez în tăcere sau…?

Adela răspunde:

Draga mea,

Din tot ceea ce ai scris, se văd clar două lucruri. Unu: că ești încă afectată de relațiile anterioare, pentru că că ți-e frică de sufli și-n iaurt, și doi: că încă nu te-ai îndrăgostit de acest nou bărbat din viața ta. Cum îmi dau seama? Gândești prea mult. Și, foarte probabil, și el este în aceeași situație ca și tine. Când te îndrăgostești, nu-ți mai pui nicio întrebare, dispare orice îndoială. Pur și simplu, îl pui pe celălalt pe primul loc în viața ta și totul se raportează la el. Când vrei să planifici, când îți calculezi cu atenție următoarea mișcare, e clar: ești în minte, nu în inimă. Dar, după numai două luni de relație, ce așteptări poți să ai? Lasă lucrurile să se desfășoare în ritmul lor și, dacă este cazul, inimile voastre se vor trezi. Dacă nu, îți vei da seama, pentru că vei continua să gândești, să calculezi și să planifici. Ca regulă generală: nu rămâne niciodată lângă un bărbat care nu-ți acordă atenție, care nu are răbdare cu tine, care nu te face să te simți specială, care nu scoate ce e mai bun din tine. Ai suferit deja destul, de ce să mai continui la fel?

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Gestul fabulos făcut de handbaliste după înfrângerea cu Rusia
Loading...
Comentarii