Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO, Adriana Nedelea LA FIX | Monstrul și violurile din fiecare miercuri. O femeie și-a dat seama că a fost căsătorită cu un violator în serie al propriilor copii

VIDEO, Adriana Nedelea LA FIX | Monstrul și violurile din fiecare miercuri. O femeie și-a dat seama că a fost căsătorită cu un violator în serie al propriilor copii

Pedofilul pe care instanța din Bacău l-a lăsat în libertate a fost descoperit de fosta lui soție. El a filmat cu telefonul atunci când a molestat fata de 12 ani a actualei partenere. Așa a descoperit femeia calvarul a trei fete. Uneia dintre ele, tătăl violator îi stabilise un un orar: o agresa sexual în fiecare miercuri.

Jurnalistul Răzvan Luțac este invitatul Adrianei Nedelea și ne spune care au fost argumentele procurorilor pentru a-l trimite pe monstru în arest, argumente la care judecătorii nu au reacționat.

Citește și:

Cum a descoperit o mamă că a fost căsătorită cu un violator în serie. Tatăl lega abuzul sexual al fetei sale de notele slabe de la școală! Instanța a decis că poate fi judecat în libertate

Triplu violator de copii lăsat liber de judecători! Cum arată schițele în care fata de patru ani a desenat agresiunea sexuală. Afectată emoțional, ea conturează până și copacii ca pe un falus!


„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea.