Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ O profesoară de 38 de ani de la Politehnică a murit în accidentul de la Tâncăbești. Copiii care se aflau în mașină veneau de la o competiție de înot
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

EXCLUSIV/ O profesoară de 38 de ani de la Politehnică a murit în accidentul de la Tâncăbești. Copiii care se aflau în mașină veneau de la o competiție de înot

O profesoară de 38 de ani de la Politehnică a murit în accidentul de la Tâncăbești, care a avut loc vineri seară. Decesul Alinei Popescu a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 1. Femeia era în mașină cu doi copii și alte două persoane și se întorceau de la o competiție de înot. În urma accidentului a decedat și un alt bărbat, din cealaltă mașină implicată în coliziune. 

În accidentul de vineri de la Tâncăbești au fost implicate două mașini și au rezultat șapte victime, din care doi morți și cinci răniți.

Alina Popescu, o profesoară de 38 de ani de la Politehnică, a murit în accidentul care a avut loc vineri seară, la Tâncăbești, au declarat, pentru Libertatea.ro, surse din anturajul familiei. Femeia era internată la Spitalul Floreasca din Capitală, și a murit noaptea trecută, în jurul orei 1.

În mașină, femeia era împreună cu doi copii, care se întorceau de la Campionatele Naționale de Înot destinate juniorilor de 10-11 ani, desfășurate la Izvorani, și cu alte două persoane. Copiii au fost răniți și se află internați la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Președinta Federației Române de Natație, Camelia Potec, s-a implicat în ajutorarea familiei celor doi copii.

Bărbatul din cealaltă mașină care a decedat se afla și el internat la Spitalul Floreasca.

Close
Închide
  Close