Update 22.30: Cântăreața a transmis un comunicat oficial prin avocații ei, Anda Adam spune că nu a fost evacuată din casa din Bragadiru, ci că a plecat ea acum 6 luni. „Această știre inventată a fost folosită de proprietarii imobilului și de avocații lor pentru a-și face publicitate, profitând de numele și de notorietatea mea, și pentru a mă denigra, sens în care voi recurge la tragerea la răspundere a acestora.”, a transmis artista.

Conform datelor făcute publice pe Portalul Instanțelor de Judecată, instanța a hotărât evacuarea cântăreței, după ce acesteia i-a fost intentat proces la începutul acestui an, pentru refuzul de a părăsi locuința pe care ar fi ocupat-o ilegal.

Avocatul Adrian Cuculis, care l-a reprezentat în proces pe reclamant, a confirmat decizia la Antena 3. „Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când proprietarul a depus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani. Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil.

Nu stătea cu chirie. Se făcuse un antecontract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate. Ulterior s-a rezoluționat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat”, declarat avocatul.

Anda Adam, evacuată din casă prin hotărâre executorie. E obligată să părăsească imobilul: „Nu stătea cu chirie, ea voia să-l cumpere”
Foto: portal.just.ro

Potrivit hotărârii judecătorești, decizia nu este definitivă și poate fi atacată prin apel în termen de cinci zile, dar este executorie, astfel că artista a fost obligată să plece din imobil.

Libertatea.ro a contactat-o pe cântăreața Anda Adam pentru o declarație, însă până la ora publicării acestui articol ea nu a răspuns.

anda-adam-evacuata-din-casa-6Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6
Urmărește-ne pe Google News