Mergi direct la conținut »
Prime de Paște de 1.100 de lei pentru angajații de la Complexul Energetic Oltenia
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prime de Paște de 1.100 de lei pentru angajații de la Complexul Energetic Oltenia

Prime de Paște de 1.100 de lei pentru angajații de la Complexul Energetic Oltenia

Prime de Paște de 1.100 de lei pentru angajații de la Complexul Energetic Oltenia ,  potrivit noului Contract Colectiv de Muncă. Aceeași sumă de bani o vor primi angajații și de Crăciun și de Ziua Meseriei. 

Complexul Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producători de energie din ţară, a semnat un nou Contract Colectiv de Muncă cu federaţiile naţionale reprezentative.

Potrivit noului acord, cele trei prime anuale acordate de Paşte, Crăciun şi Ziua Meseriei au fost majorate la valoarea de 1.100 lei, reprezentând un adaos cumulat în sumă de 350 lei pentru fiecare salariat.

Comunicatul CE Oltenia

Rezultatele dialogului dintre adminstratie si sindicate s-au concretizat intr-o serie de beneficii financiare acordate salariatilor pentru prima data de la infiintarea CE Oltenia:

– indexarea grilei de salarizare cu 19,9 %;
– acordarea sporului de fidelitate pentru înca peste 1200 de salariați care nu beneficiau de acest spor anterior negocierilor;
– cele 3 prime anuale acordate pentru sărbătorirea Paștelui, Crăciunului și zilei meseriei au fost majorate la valoarea de 1100 lei, reprezentând un adaos cumulat în suma de 350 lei pentru fiecare salariat;
– majorarea cotei de combustibil alocat cu 100 lei pentru fiecare salariat

Compania precizează că, anterior negocierilor, au beneficiat de armonizări salariale peste 75% din numărul total de angajați.

În luna octombrie, peste 40 de salariați ai CE Oltenia au intrat în greva foamei, cerând eliminarea discrepanțelor salariale.

Close
Închide
  Close