De Răzvan Mihalașcu,

Cadavrul aparține lui Larry Ely Murillo-Moncada (foto), un fost angajat al supermarketului care a fost dat dispărut pe 28 noiembrie 2009, relatează CNN.

sursă foto: CNN

Pentru a stabili identitatea victimei, criminaliștii au prelevat probe ADN de la părinții bărbatului. De asemenea, în momentul în care a fost găsit mort, Larry Ely Murillo-Moncada era îmbrăcat în hainele pe care le purta atunci când a fost dat dispărut, a precizat căpitanul Todd Weddum, un reprezentant al Poliției din Council Bluffs.

Părinții lui Murillo-Moncada au alertat Poliția privind dispariția fiului lor, după ce acesta s-a supărat și a plecat de acasă. Oamenii le-au povestit anchetatorilor că Larry avea un comportament irațional, probabil din cauza medicamentelor pe care le lua.

Dat dispărut, bărbatul a fost căutat prin mai multe centre de detenție, dar și de autoritățile federale pentru imigrație, având în vedere faptul că el fusese deportat în Honduras.

Investigatorii americani susțin că Murillo-Moncada s-a dus în depozitul supermarketului și s-a urcat pe unul dintre frigidere. Angajații magazinului le-au declarat anchetatorilor că uneori se ascundeau în acel loc pentru a lua o pauză.

Larry Ely Murillo-Moncada ar fi căzut într-un spațiu de aproape jumătate între perete și unul dintre frigidere și a rămas blocat. Bărbatul ar fi strigat după ajutor, însă nimeni nu l-a auzit din cauza zgomotului puternic produs de compresoare.

În urma autopsiei, medicii legiști nu au descoperit urme de violență pe trupul bărbatului.

sursă foto: nypost.com

Citeşte şi:

Românii săraci care-l înfruntă pe vicepremierul Italiei. Libertatea a vizitat una dintre taberele autorizate care rezistă din 2005 în sudul Italiei

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse