Elon Musk, 46 de ani, ar fi noul partener al Angelinei.  Miliardarul a avut, până vara aceasta, o relaţie cu Amber Heard, fosta soţie a lui Johnny Depp.

Musk este cofondatorul serviciului online PayPal, al companiei de maşini electrice Tesla Motors şi creatorul companiei private de vehicule spaţiale SpaceX. Are o avere estimată la 12 miliarde de dolari.

Janet Charlton, blogger şi scriitoare, a fost cea care a dezvăluit presei adevărul despre viaţa lui Jolie: „Cei doi sunt împreună, dar nu vor ca lumea să ştie că au o relaţie împreună”, susţine scriitoarea citată de ziarul “Blick”.

Tot Janet, povesteşte că cei doi îndrăgostiţi au petrecut un weekend romantic în Las Vegas, adăugând că „Elon a avut mereu o slăbiciune pentru frumoasele dive de la Hollywood”.

AUSTRALIA-ADELAIDE-SPACEX-ELON MUSKIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

La începutul lunii septembrie s-a zvonit că Angelina Jolie şi Brad Pitt s-ar fi împăcat, după ce s-ar fi întâlnit la locuinţa unui prieten comun.

Angelina a divorţat de Brad Pitt în septembrie, anul trecut, după o relaţie de 12 ani. Divorţul a venit pe fondul unui presupus incident de violenţă petrecut în avionul familiei. Cei doi sunt părinţii a şase copii, Maddox (15 ani), Pax (13 ani), Zahara (12 ani), Shiloh (11 ani) şi gemenii de opt ani Vivienne and Knox.