Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Apariție demnă de o ducesă pentru Meghan Markle. De la fusta mini, la costum negru

FOTO | Apariție demnă de o ducesă pentru Meghan Markle. De la fusta mini, la costum negru

Aparițiile lui Meghan Markle la evenimentele la care participă alături de Prințul Harry ajung mereu în centrul atenție. Toți ochii se îndreaptă spre ținutele alese de Ducesa de Sussex, iar ea reușește întotdeauna să surprindă din punct de vedere vestimentar.

Săptămâna trecută, Meghan Markle a ajuns pe primele pagini ale revistelor din străinătate după ce și-a a apărut, la spectacolul muzical caritabil Hamilton, îmbrăcată cu o rochie tuxedo mini.

Dar marți seară, ducesa în vârstă de 37 de ani a dat dovadă de maturitate. Ea a ales pentru WellChild Awards din Londra, o ceremonie prin care se sărbătorește anual curajul tinerilor grav bolnavi, un costum negru cu pantaloni marca Altuzarra, alături de o bluză din satin de la Edith Deitas.

„Meghan a avut grijă în această seară în privința ținutei ei. Ea a fost mai aventuroasă în ultima vreme cu alegerile ei vestimentare, dar acum a știut că această seară este despre aceste premii și nu a vrut ca atenția să fie îndreptată spre ținuta ei”, a spus celebrul stilist și PR Rochelle White.

Meghan Markle a cheltuit o mică avere pe haine de când a devenit soția Prințului Harry. Nunta celor doi a avut loc pe 19 mai, la Capela St. George de la Castelul Windsor, și a fost cel mai urmărit eveniment monden al anului 2018.

Sursă foto Hepta.