MENIU CAUTĂ
03 Feb. 2008 18:15

Aprinde becuri cand face sex

Distribuie

O britanica devine un adevarat pericol public atunci cand e obosita sau cand face sex. Debbie Wolf (38 de ani) produce electricitate si deregleaza obiectele electrocasnice pe langa care trece, in functie de starea de spirit pe care o are.


Uneori, cei care se afla in preajma lui Debbie au impresia ca au nimerit direct intr-un film de groaza. Conform Daily Mail, atunci cand britanica are o anumita stare de spirit luminile palpaie, televizorul schimba singur canalele, iar ceasurile nu mai functioneaza. ‘Se intampla cand sunt obosita sau daca ma gandesc intens la ceva’, a povestit femeia pentru presa britanica. Un alt moment in care Debbie devine ‘electrica’ e atunci cand face dragoste cu sotul ei. Spre exemplu, daca ia un bec in mana, filamentul acestuia incepe sa palpaie ca si cum s-ar juca cineva la intrerupator si ar tot aprinde si stinge lumina.

Chiar daca puterile supranaturale ale britanicei au fost observate de apropiati, nu au fost dovedite stiintific. Debbie a fost invitata in laboratorul profesorului Richard Wiseman sa-si demonstreze ‘electricitatea’, dar nu s-a intamplat nimic. ‘Nu aveam starea necesara’, s-a scuzat femeia, care e sigura de puterile ei paranormale.


 

Comentarii