Pe numele său real Lorena Fabiana Colotta, Sabrina Sabrok este o binecunoscută starletă din Argentina. Actriță, cântăreață, model și prezentatoare de televiziune, blonda este cunoscută drept vedeta cu cei mai mari sâni din lume, bustul ei ajungând să cântărească, la un moment dat, 18 kilograme.

Potrivit publicației Reforma, argentinianca vrea acum să stabilească un nou record: cel mai mare posterior din lume. Ea urmează să se supună unei noi intervenții estetice. Voluptuoadsa blondă își va înlocui implanturile de 300 de grame din posterior cu unele de 650 de grame. Sabrina Sabrok a afirmat că și-ar dori, dacă este posibil, să își pună implanturi de 800 de grame.

 

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Vreau să am cel mai mare posterior artificial din lume și lucrez la asta. Am 47 de ani și vreau să arăt bine și la 70 de ani”, a mărturisit Sabrina Sabrok.

Argentinianca a mărturisit că are foarte mare încredere în chirurgul estetician care se va ocupa de ea, Marisol Rosas Ramos. Sabrina Sabrok va face intervenția chirurgicală în luna decembrie. Va avea nevoie de o lună de recuperare.

 

15 operații la sâni

Sabrina Sabrok și-a dorit cu disperare să aibă un bust cât mai mare, astfel că a suferit 15 intervenții chirurgicale la sâni. În 2006, bustul său cântărea 7 kilograme, în 2008 avea 10 kilograme, iar ulterior a ajuns la 18 kilograme. Din cauza sânilor uriași, a avut numeroase probleme medicale și a decis să mai reducă din dimensiunea acestora. Starleta a făcut furori cu aparițiile sale incendiare în emisiuni de succes, dar și în pictoriale din reviste celebre. Voluptuoasa blondă a stârnit fanteziile bărbaților după ce a pozat goală în revista „Playboy”, ediția mexicană, în iulie 2003 și august 2005.

Citește și: REPORTAJ EXCLUSIV/ 400 de români trăiesc într-o comună de dincolo de Cercul Polar /VIDEO

Urmărește-ne pe Google News