Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri > Armata 360° | Participă la antrenamentele militarilor răniți din echipa Invictus România

Armata 360° | Participă la antrenamentele militarilor răniți din echipa Invictus România

De Dragoș Sasu,

Participă la antrenamentele militarilor răniți din echipa Invictus România . O echipă de soldaţi răniți în teatrele de război din Afganistan şi Irak se pregătesc intens pentru jocurile paralimpice Invictus din Australia. Unii sunt nevăzători, alții în scaune cu rotile sau în cârje, dar sunt motivați ca la competiția din octombrie să se întoarcă acasă cu medalii de aur. Armata 360° a fost la Bazinul Olimpic Steaua București, acolo unde se pregăteşte lotul României.

Mișcați ecranul telefonului mobil sau atingeți cu degetul pentru a putea vedea imaginea 360°. Dacă sunteți la un computer, explorați imaginea cu ajutorul mouse-ului. Pentru o experiența completă, folosiți ochelari VR.
Armata 360° un proiect editorial în premieră, alături de Ministerul Apărării Naţionale.
Conceptul de 360° de grade dă impresia utilizatorului că se află chiar el acolo unde se întâmplă acțiunea. Cu ajutorul realității virtuale, ne propunem să vă ducem în interiorul poligoanelor militare, în tancuri, mașini de luptă, elicoptere , avioane, la bordul navelor militare şi chiar în adâncuri, alături de scafandrii militari. Dumneavoastră veți putea stabili, cu o simplă atingere a ecranului,  ce vreţi să vedeţi într-un astfel de clip 360°.
Libertatea.ro este prima publicație din România care deschide o secțiune specială dedicată Realității Virtuale, iar Armata este prima instituție publică care intră într-un astfel de proiect.

Vezi şi: